2 Mayıs 2024 Perşembe

Haberler

  • 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri

    Havayolu Şirketlerinin 14 şubat sevgililer gününe özel düzenledikleri indirimli uçak biletlerinden satın alıp, bu 14 şubat ı Avrupa´ nın en romantik şehirlerinden olan, Varşova, Paris veya Romada geçirebilirsiniz.

    Devamı »
  • Sömestre Tatilinde Vizesiz Gidebileceğiniz 7 Tatil Ülkesi

    Yarıyıl tatiline sayılı günler kaldı. Henüz bir tatil hazırlığınız ya da planınız yoksa da telaşlanmayın. Dilediğinizde çantanızı alıp vizesiz yurtdışı tatiline çıkabileceğiniz 7 farklı adres sizi bekliyor.

    Devamı »
  • Kayseri Turizm de Şaha Kalktı

    Erciyes hafta sonunu yine tıklım tıklım geçirdi. Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın farklı ülkelerinden gelenler hafta sonu tatili için Erciyes’i tercih etti. Erciyes’teki otellerin doluluk oranı yüzde 100’e ulaşırken kent merkezindeki otellerin doluluk oranı da Erciyes Kış Turizm Merkezi’ne olan ilgi nedeniyle arttı.

    Devamı »
  • En Güzel Yunan Adası Santorini

    Devamı »
  • Uzungöl e Nasıl Gidir Nerede Konaklanır

    Uzungöl sadece Trabzonun değil, Türkiye´ nin belkide Dünya´nın en güzel coğraflarından birisidir. Oluşturduğu ekosistem ile bir çok canlının yaşam kaynağı olan, aynı zamanda bitkisel endemik yapısı ile ender görülen bir çok çiçek ve otun da anavatanı olan bir yerdir. Uzun göle Trabzon üzerinden uçak bileti alarak ulaşabilirsiniz

    Devamı »
  • Karadeniz Yayla Turizmi

    Kendine has coğrafya ve iklime sahip olan hem insanları hem doğasıyla fark yaratan bir bölgemizdir. Karadenizde en önemli yayla turizmi için, ziyaret edilmesi gereken iller arasında, Artvin, Trabzon, Rize önceliktedir. Bu bölgemize Trabzon ve Rize deki havaalanlarına uçak bileti alarak en kısa yoldan ulaşabilirsiniz.

    Devamı »
  • Gezilmesi Gereken Dünya nın En Ucuz 10 Şehri

    Dünya’nın en ucuz kentleri, arada paylaştığımız gezi derlemelerinin en yenisi. Tripadvisor’un 2014 için açıkladığı Dünya’nın en ucuz 10 şehri listesini paylaşalım. Burada önemli olan “en ucuz şehirler” değil, turistik değeri olan, gezilesi en ucuz şehirler listesi olduğunun bilinmesi.

    Devamı »
  • Dalaman Gezi Rehberi

    Dalaman’ın en önemli özelliği havalimanı bulunması. Türk Hava Yolları başta olmak üzere birçok havayolu şirketimizden uçak bileti alarak İstanbul’dan ve Ankara’dan direkt, birçok şehirden de aktarmalı olarak Dalaman’a uçabilirsiniz.

    Devamı »
  • Sonbaharda Kapadokya Balon Turu

    Kapadokya´nın doğal ve tarihi güzellikleri elbette eşsiz bir görüntü sunar ve her gezginin ilgisini celbeder. Peki bu güzellikleri adım adım görmek yerine, gökyüzünden görmeye ne dersiniz? Hemen Ucakbiletim.com.tr den kapadokya uçak bileti alarak bu eşsiz anların tadını çıkarabilirsiniz..

    Devamı »
  • Bosna Hersek´ te Tatil Yapmak

    Türkiye üzerinden direk uçuş yapan pegasus, türk havayolları gibi firmalardan alacağınız uçak bileti ile seyahatinizi sorunsuz bir şekilde tamalayıp Bosna Hersek´ e ulaşabilirsiniz.

    Devamı »
  • California ya Yolculuk

    California, güneşli havası, kozmopolit yapısı ve Hollywood gibi dünyaca ünlü bölgeleri ile tanıdığımız popüler bir tatil mekanı. California, birçok tatilciye farklı yüzleri ile hitap etmeyi başaran bir kent. Inyo Ulusal Ormanı sınırları içerisinde bulunan Mammoth Dağı, California’nın macera merkezi diyebileceğimiz bir milli park.

    Devamı »
  • MOĞOLİSTAN A VİZESİZ GİDİŞLER BAŞLADI

    Türkiye yeni bir ülke ile de vize yi kaldırdı. Vizesiz seyahatler herzaman büroktik açıdan sıkıntı yatarmadığından seyahat edenler için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Moğol devleti ile ülkemizin yaptığı anlaşma gereği bundan sonraki dönemde iki ülke vatabdaşları iki ülke arasında vizesiz seyahat edebilecekler.

    Devamı »
  • TÜRK HAVA YOLLARI TEKRAR SİNOP’ A UÇACAK

    Sinop havaalanının bakım ve onarım çalışmalarının 2013 Ocak ayından beri devam etmesinden dolayı sefer düzenlenemiyordu. Bakım ve onarım işlemleri tüm hızıyla devam ettiği ancak kısa bir sürede bitirilemeyeceği de konuşulmaktaydı. Ancak yapılan açıklamada 5 Şubat günü bakım ve onarım çalışmalarının sona ereceği duyuruldu. Bu tarihten sonra Sinop havaalanı uçuşlara açılacak ve hizmet vermeye başlayacak

    Devamı »
  • THY’ NİN İLGİ GÖREN YENİ KOBE VE MESSİ REKLAMI

    Türk Hava Yolları ilgi gören reklam filmlerine bir yenisi ekledi. Dünyaca ünlü futbol ve basketbol yıldızlarının oynadığı Türk Hava Yolları’ nın ilgi gören yeni Kobe ve Messi reklamı, Dünyada Türk Hava Yolları’nın gittiği pek çok noktada gezen iki arkadaşın İstanbul’da buluşmasını konu alıyor. Dinamik ve eğlenceli reklam oldukça ilgi görüyor

    Devamı »
  • THY 2013’ TE YOLCU SAYISINI %23 ARTTIRDI

    Türk Hava Yolları sektörde giderek büyüyen ve Avrupa’ da oldukça yüksek başarılar elde etmiş bir havayolu şirketi olarak 2013’te de büyümesine devam etti. Sektörün büyük bir yolcu kitlesini tek başına taşıyan THY, 2013’te bu oranlarını da arttırdı.

    Devamı »
12