3 Mayıs 2024 Cuma

Sonbaharda Kapadokya Balon Turu

Kapadokya'nın doğal ve tarihi güzellikleri elbette eşsiz bir görüntü sunar ve her gezginin ilgisini celbeder. Peki bu güzellikleri adım adım görmek yerine, gökyüzünden görmeye ne dersiniz? Hemen Ucakbiletim.com.tr den kapadokya uçak bileti alarak bu eşsiz anların tadını çıkarabilirsiniz..
 
Kapadokya tatilinize renk katmak ya da bu muhteşem bölgeyi bulutların üzerinden görmek istemez misiniz ? Slient Travel Aracılığı ile muhteşem bir kapadokya tatili, ve peri bacalarının üzerinde balon turu yapmak size keyif vermez mi? Peri bacaları ve doğal güzellikleriyle dillere destan Kapadokya'nın eşsiz güzelliğini gökyüzünden görmek, balon turunuzu heyecan dolu anılarınızın arasına eklemek istiyorsanız acele edin!
 
Balonlar nasıl uçar?
 
Balonlar doğanın kanunlarından bir tanesi olan "ısınan hava yükselir" prensibi ile uçmaktadır. Balonun içindeki hava ısındıkça balon yükselir. Balonun içindeki hava soğudukça balon alçalır. Balonu uçurmak için önce güçlü bir vantilatörle şişirilir, sonra da bu hava ısıtılır.
 
Bir sıcak balon turu, bütün diğer hareketin çok fazla olmadığı, heyecan duygusu uyandırmayan uçuş deneyimlerinden daha eşsizdir. Balon turları insanlara; 1500 feetin üstündeki yükseklikte seyahat etmek, sakinlik ve huzur hissi verir. Bu anlarda, kalkıştan sonra bir rahatlık oluşur ve güç sarfetmeden ağaç tepelerinden ve muhteşem Kapadokya manzaralarının üstünden kaymaya başlar balon.
 
Çevrenizle tam bir uyum içinde, nazikçe kırların üstünde havada yüzmek bir düş gibidir. Balon turu, Kapadokya’nın derin kanyonları ve gür, bereketli vadilerinde eşsiz ve hatırlanmaya değecek nitelikte görüntüler sağlar. Balon turu nazik rüzgar, balon olmadan ulaşamayacağınız yerlerin üstüne taşır sizi.